sila klik utk derma!!

There was an error in this gadget

Monday, June 19, 2017

Tempahan customer

 Siap sudah tempahan seragam untuk Cikgu Muna dari Sg.Buloh.
Total semua 24 pasang ,
17psg 3.5 meter
7psg 4 meter
Untuk tempahan seragam 10psg ke atas boleh request lebih meter ya.Ada xtra caj untuk tambahan meter 
* Ada yang berminat untuk tempahan seragam juga ?? Wassup wanie cepat-cepat 012-2855061.
Borong 10psg ke atas , FREE POSTAGE untuk semenanjung !!

READY STOCK kain sulam

Kain pasang sulam untuk Raya Haji !!

Jom borong jom , semua design cantik-cantik tau , kualiti tiptop !
Boleh walk in ke Butik Ausha Hana , Bangi Sentral..Untuk pembelian secara on9, boleh wassup wanie 0122855061 sekarang !! Lain-lain design boleh wassup atau view di ig wanie_collection .












Monday, February 6, 2017

Kain Sulam Design Baru , Jom Borong !!

***Harga minyak naik lagi ??
**Harga barang pun konfem naik..
*Gaji naik tak??

--- Takyah la pening-pening kepala lagi..jom kita ramai-ramai berniaga kain sulam 😀
 
Berniaga ni uollls , lebih menyeronokkan sebab kita boleh tentukan berapa banyak income yang kita nak. Usaha lebih income pun lebih .. Hasilnya pun lebih berkat sebab 100% sumber tu kita tau datangnya dari mana..
Harga yang kami tawarkan antara yang TERMURAH di PASARAN !! Dan yang pasti

✔Kain mudah dijual , semua cantik-cantik
✔Kualiti kain terjamin
✔Sulaman kemas dan cantik
✔Design terbaru dan terkini
✔Gambar disediakan
✔FREE penghantaran untuk semenanjung dan sedikit caj untuk ke Sabah/Sarawak

Harga borong untuk kain jenis prada hanya serendah RM650 untuk 10 pasang !!




















* 100psg ke atas dapat harga kilang ya

Untuk tempahan , wassup je
< 012-2855061 >
< 012-2855061 >
< 012-2855061 >

Wednesday, January 4, 2017

Design baru untuk Jan 2017 


Sulam dijahit terus pada kain , bukan sulam tampal / lace ya. Memang gojes abis , design yang lebih moden dan memukau setiap pandangan 😶
Nak pakai Raya atau untuk seragam sekolah juga pejabat , cepat - cepat order sekarang !!
Kain jenis cotton prada , lembut dan sejuk . Tidak mudah kedut serta mudah digosok .Banyak lagi design lain cantik-cantik.Wassup ya untuk design terbaru lain


Wassup 012-2855061 untuk tempahan !









Wednesday, December 28, 2016

Borong Telekung Cotton Murah

PEMBORONG / PENGEDAR DIPERLUKAN


Assalamualaikum para usahawan yang cantik , bijak serta komited 😃
Kami memerlukan pemborong / pengedar untuk telekung di bawah jenama Lubaina Couture .

Telekung Travel Anggun ini direka khas untuk mereka yang sukakan kelainan dan amat mementingkan keselesaan . Diperbuat dari bahan cotton rayon , yang mana ianya lebih tebal dan lembut serta corak batiknya dilukis tangan .Jahitannya pula sangat kemas dan rapi , ukuran telekung lebih besar dan didatangkan dengan beg yang cantik .

Sangat mudah dan praktikal untuk dipakai harian atau dibawa kemana-mana 👍
Wassup 012-2855061 untuk tempahan atau sebarang maklumat lanjut



Harga jualan RM120/psg , harga borong min 1 kodi (20 psg) RM1370 sahaja , free postage utk sem. Gambar untuk iklan disediakan , senang nak buat on9 biz kan ;)

Kualiti kain dan kemasan jahitan jangan ragu-ragu ya. Memang terbaik yang kami tawarkan.





Friday, July 22, 2016

Kain Sulam Bandung (Design Baru)

Kain Sulam Design Baru READY STOCK !!

Anda MINAT BERNIAGA ??
Ingin bebas dari MASALAH KEWANGAN ??
Ingin memulakan perniagaan dengan MODAL MINIMA?

Jom sertai kami dengan BERNIAGA KAIN SULAM !!
PERMINTAAN SEPANJANG MASA
KUALITI KAIN DIJAMIN 
HARGA yang ditawarkan adalah yang TERENDAH di pasaran !

MODAL KECIL , PULANGAN BERGANDA ??

Sulam Timbul (Borong 10pasang RM500)
Manik Lukis (Borong 10 pasang RM500)
 
Manik Lukis (Borong 10 pasang RM500)
 
Sulam Timbul (Borong 10 pasang RM500)
 
Kerawang PRADA , (Borong 10 pasang RM650)
 
Kerawang PRADA , (Borong 10 pasang RM650)
Kerawang PRADA , (Borong 10 pasang RM650)
 
Kerawang PRADA , (Borong 10 pasang RM650)

Ada banyak lagi design lain cantik-cantik ! Wassup 012-2855061 untuk pic kain terbaru ya. Nak tempah untuk seragam pun boleh.


Penghantaran PERCUMA untuk Semenanjung!!

Cepat hubungi saya sekarang :)

 

Wednesday, January 27, 2016

Sulam Coin READY STOCK






Salam semua , jika berminat dgn design coin ni utk seragam, boleh la Wassup saya utk tempahan ya. 

Harga borong utk satin : RM57/psg

Min order 10psg , FREE POSTAGE utk Sem.

Utk design ni kami menggunakan satin Koshibo , kain ni memang lembut , susah kedut..sejuk dan tebal :) . Kalau nak cotton pun boleh juga utk seragam , tapi saya belum survey harga lagi.

Wassup ya 012-2855061 (wanie)

Kalau nak Sulam Benang Emas macam kat bawah ni pun , harga sama sahaja  :)