sila klik utk derma!!

There was an error in this gadget

Wednesday, December 28, 2016

Borong Telekung Cotton Murah

PEMBORONG / PENGEDAR DIPERLUKAN


Assalamualaikum para usahawan yang cantik , bijak serta komited 😃
Kami memerlukan pemborong / pengedar untuk telekung di bawah jenama Lubaina Couture .

Telekung Travel Anggun ini direka khas untuk mereka yang sukakan kelainan dan amat mementingkan keselesaan . Diperbuat dari bahan cotton rayon , yang mana ianya lebih tebal dan lembut serta corak batiknya dilukis tangan .Jahitannya pula sangat kemas dan rapi , ukuran telekung lebih besar dan didatangkan dengan beg yang cantik .

Sangat mudah dan praktikal untuk dipakai harian atau dibawa kemana-mana 👍
Wassup 012-2855061 untuk tempahan atau sebarang maklumat lanjut



Harga jualan RM120/psg , harga borong min 1 kodi (20 psg) RM1370 sahaja , free postage utk sem. Gambar untuk iklan disediakan , senang nak buat on9 biz kan ;)

Kualiti kain dan kemasan jahitan jangan ragu-ragu ya. Memang terbaik yang kami tawarkan.





Friday, July 22, 2016

Kain Sulam Bandung (Design Baru)

Kain Sulam Design Baru READY STOCK !!

Anda MINAT BERNIAGA ??
Ingin bebas dari MASALAH KEWANGAN ??
Ingin memulakan perniagaan dengan MODAL MINIMA?

Jom sertai kami dengan BERNIAGA KAIN SULAM !!
PERMINTAAN SEPANJANG MASA
KUALITI KAIN DIJAMIN 
HARGA yang ditawarkan adalah yang TERENDAH di pasaran !

MODAL KECIL , PULANGAN BERGANDA ??

Sulam Timbul (Borong 10pasang RM500)
Manik Lukis (Borong 10 pasang RM500)
 
Manik Lukis (Borong 10 pasang RM500)
 
Sulam Timbul (Borong 10 pasang RM500)
 
Kerawang PRADA , (Borong 10 pasang RM650)
 
Kerawang PRADA , (Borong 10 pasang RM650)
Kerawang PRADA , (Borong 10 pasang RM650)
 
Kerawang PRADA , (Borong 10 pasang RM650)

Ada banyak lagi design lain cantik-cantik ! Wassup 012-2855061 untuk pic kain terbaru ya. Nak tempah untuk seragam pun boleh.


Penghantaran PERCUMA untuk Semenanjung!!

Cepat hubungi saya sekarang :)

 

Wednesday, January 27, 2016

Sulam Coin READY STOCK






Salam semua , jika berminat dgn design coin ni utk seragam, boleh la Wassup saya utk tempahan ya. 

Harga borong utk satin : RM57/psg

Min order 10psg , FREE POSTAGE utk Sem.

Utk design ni kami menggunakan satin Koshibo , kain ni memang lembut , susah kedut..sejuk dan tebal :) . Kalau nak cotton pun boleh juga utk seragam , tapi saya belum survey harga lagi.

Wassup ya 012-2855061 (wanie)

Kalau nak Sulam Benang Emas macam kat bawah ni pun , harga sama sahaja  :)