sila klik utk derma!!

There was an error in this gadget

Monday, February 6, 2017

Kain Sulam Design Baru , Jom Borong !!

***Harga minyak naik lagi ??
**Harga barang pun konfem naik..
*Gaji naik tak??

--- Takyah la pening-pening kepala lagi..jom kita ramai-ramai berniaga kain sulam 😀
 
Berniaga ni uollls , lebih menyeronokkan sebab kita boleh tentukan berapa banyak income yang kita nak. Usaha lebih income pun lebih .. Hasilnya pun lebih berkat sebab 100% sumber tu kita tau datangnya dari mana..
Harga yang kami tawarkan antara yang TERMURAH di PASARAN !! Dan yang pasti

✔Kain mudah dijual , semua cantik-cantik
✔Kualiti kain terjamin
✔Sulaman kemas dan cantik
✔Design terbaru dan terkini
✔Gambar disediakan
✔FREE penghantaran untuk semenanjung dan sedikit caj untuk ke Sabah/Sarawak

Harga borong untuk kain jenis prada hanya serendah RM650 untuk 10 pasang !!




















* 100psg ke atas dapat harga kilang ya

Untuk tempahan , wassup je
< 012-2855061 >
< 012-2855061 >
< 012-2855061 >

Wednesday, January 4, 2017

Design baru untuk Jan 2017 


Sulam dijahit terus pada kain , bukan sulam tampal / lace ya. Memang gojes abis , design yang lebih moden dan memukau setiap pandangan 😶
Nak pakai Raya atau untuk seragam sekolah juga pejabat , cepat - cepat order sekarang !!
Kain jenis cotton prada , lembut dan sejuk . Tidak mudah kedut serta mudah digosok .Banyak lagi design lain cantik-cantik.Wassup ya untuk design terbaru lain


Wassup 012-2855061 untuk tempahan !